ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
 
Po letech studií v zahraničí, kde jsme sbírali inspiraci, a po letech doma, kde jsme si to nechávali uležet, přišla konečně ta chvíle. Vyhlašujeme v našich končinách exkluzivní soutěž - Luhačovský Šestiboj.
Toto celoroční klání bude obsahovat 6 netradičních pojetí našeho sportu, kde o vítězi nebudou rozhodovat jen naběhané kilometry, ale především umění se přizpůsobit neobvyklým disciplínám. Závodit mohou všichni, kdo se nebojí nových výzev, a výsledky se budou hodnotit v 8 kategoriích. Děti –(14)- Dorost -(18)- dospělí -(35)- veteráni, přičemž zvlášť se budou měřit muži a ženy. Tratě budou pro všechny kategorie jednotné a pro mladší závodníky proto možná obtížnější, nicméně závod nebude nijak omezen a mohou se tedy bez ostychu zúčastnit všichni členové i nečlenové oddílu. Získané úspěchy se poté budou sčítat do celkových výsledků.
 
Současně nastal čas pro první disciplínu.

Oddílový přebor v halovém orienťáku

Tento závod se uskuteční v rámci pátečního tréninku v hale, a to 24.2. Tedy den před Šibřinkami. Pro tisk dostatečného množství map se přihlašujte v systému (od Pondělí), anebo na mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., a to do pravého poledne v den závodu. Zahájení rozehřívání 19:30 -> start prvních závodníků 19:45. Všichni jste srdečně zváni.
 
PS: podrobnější informace o všech disciplínách, termínech konání a bodového hodnocení naleznete již brzy na oddílových stránkách