ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
24.10.2015 se běžel skoro u mořa poblíž města Salo poslední podzimní klubový velko-závod Halikko-viesti. No samozřejmě jsme tam nechyběli. 
Počasíčko bylo fajnové, ale podzim na severu není už zas taková pohoda. Shromaždiště bylo na nějakém motokrosovém oraništi, takže žádná hitparáda. Terén celkem běhatelný a nebyl až zas tak těžký.
 
images/stories/IMG_3626
  
Pro mě to byly první závody ve Finsku po roce, takže si můžete domyslet, jak jsem to zjebal. Na jednu težší kontrolu jsem loupl 4 minutovou chybu a balík byl fuč. Naštěstí jsem běžel B družstvo a taky jsem běžel 1. úsek, takže jsem si to celkem užil a zazávodil si a v cíli jsem dostal cca 7 minut na 30 minutové trati.
 
 
To ale ostřílený mazák, Michal Hubáček, šel Áčko a nepříliš vyrovnaným výkonem si se družstvem a brutálně luxusně běžícím Timo Sildem z Estonska doběhl pro 3. místo.
 
 
Já mu tímto mým prvním článkem na našich stránkách gratuluji!
 
 
 
Teď už nás čekají jenom dlouhé zimní večery a spousta času na odříkání (hlavně alkoholu), seberealizaci, jakožto nechutný každodenní trénink a dlouhé hádky a rozhovory o ženách našeho ideálu. Tak ahoj zase někdy.
 
Jonáš Fin - FinnishHermanos