ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
V noci 20. 4. se letos poprvé bojovalo o mistrovské medaile.

Našim závodníkům se dařilo střídavě, každopádně vezeme 3 medaile, takže pozitivní pocity převažují :-).

V kategorii H16 nezačal ideálně Vojta Sýkora když do druhé kontroly prochyboval téměř 3 minuty, zbytek trati ale proběhl bez významnějších zaváhání a doběhl si pro první bronz! Druhá kontrola nesedla Liborovi, který zde po dlouhém hledání ukončil závod. Ve starších dorostencích odjede spokojenější Honza Kukátko Slíva, který doběhl na solidním 9. místě. Jonáš nepotvrdil roli jednoho z favoritů, když po několika hrubých chybách obsadil 11. místo. V juniorech v nabité konkurenci podal Michal vyrovnaný výkon a cíloval na druhém místě! Dobře běžel taky Johan, který ještě ve dvou třetinách trati běžel na medailových pozicích, tříminutová chyba ho ale odsunula na konečnou 5. příčku.

V dorostenkách potvrdila Bára Vavrysová výsledky z minulého týdne a získala zlato s přesvědčivým 5-ti minutovým náskokem!!! Roman Horyna si po absolvování 2 oblastních mistrovství ve sprintu a na krátké trati střihl večer i nočák a bylo z toho 3. místo ve veteránech :-).

Do sezóny jsme tedy vkročili úspěšně, doufejme že v tom budeme pokračovat i nadále... Výsledky a další informace na stránkách závodu.