ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Začalo to všechno roznášením kontrol do lesa, nyní poskytujeme orienťácký all inclusive od zaparkování auta a pohlídání dítěte až po hašení lesního požáru.
 
Další úspěšný rok pořádání závodů ve Slovinsku je za námi.
V březnu jsme uspořádali Lipica Open (1230) a Easter4 (400), na přelomu července a srpna jsme zavítali na další dva týdny na OOCup (1850) a BUBO Cup (500). Celkově tedy pro některé i více jak měsíc práce za poslední půl rok ve Slovinsku + Beograd Open v Srbsku.
 
Díky celému Česko-Slovinsko-Chorvatskému týmu v čele s nejlepším bossem Ivanem Nagy a našim oddílovým reprezentantem Jakou Piltaverem jsme dokázali vytvořit velmi kvalitní prostředí pro závodění a trénování.
Celkově jsme se postarali o více jak 4500 závodníků z celého světa v 5 zemích Evropy.
 
 
A kdo se na tom všem tento rok podílel ?
Bača, Valenťák, Štěpán, Zdenál, Kiri, Vojtíšek, Johan, Mele, Libor, Vopa, Klusy,Kukátko, Marky, Bára, Klárka, Máca, Anička, Madla, TerkaNov, TerkaKod, KlárkaNov. 
(Schválně, tipněte si průměrný věk pořadatelů)
Velké DÍKY všem a obzvláště také našim půjčovnám aut, jmenovitě: Libe, Pitrys, Kapr, Staník, Madla a Praha. 
 
Odehrálo se toho celkově tolik, že bychom mohli dělat Klusyho knize Nenaděláš www.nenadelas.cz poměrně slušnou konkurenci. Možná časem založíme blog a začneme sumarizovat naše příběhy a výlety do elektronické podoby, ale zatím ještě jedeme na vzpomínky!
 
Sledujte i nadále webové stránky:
 
 
 
Foto Vopič
 
 
Rumpálu zdar
 
Kiri